Monday, January 13, 2014

Şömine Keyfi



İstanbul'da kış iyiden iyiye yüzünü göstermeye başlamışken, şömineler, sobalar, kaloriferler de bu soğuk günlere eşlik etmeye başladılar. Özellikle karlı ve yağmurlu günlerde en çok keyif aldığım şey; şömine karşısında sıcacık kahvemi yudumlarken yaşadığım anlar oluyor kış döneminde. 







somine keyfi 1


Genelde evin salon veya oturma odasında görmeye alışkın olduğumuz şömineyi, eviniz müsait olduğu takdirde mutfakta, yatak odasında ve hatta banyoda bile kullanabilirsiniz. Hem görsel anlamda hem de fiziksel olarak soğuk kış günlerinde ortama verdiği ısı kadar içinizi de ısıttığına tanık olacaksınız.


somine keyfi 2



somine keyfi 3












somine keyfi 4






somine keyfi 5


Taş şöminenin yerini hiç bir şey tutmaz elbet. Yine de, baca problemi bulunan ortamlar için son yıllarda geliştirilen bacasız ve kokusuz şömineler de görsel anlamda oldukça etkileyici olabiliyor. Özel yakıtıyla kullanılan bacasız şömineler  ortamda herhangi bir koku yaratmaması, ve temiz kullanımı ile dikkat çekiyor.


somine keyfi 6



somine keyfi 7



somine keyfi 8



somine keyfi 9
Tasarım harikası olarak gördüğüm bu şömineler de özellikle modern mekanlar için oldukça konforlu ve şık kullanımlar sunuyor.  











somine keyfi 10

Ave Design
Sıcacık, keyif dolu bir kış sezonunuz olsun...

Konu ile ilgili diğer yazılarımı okumak için :



  • Yılın İlk Karı ve Şömine Keyfi




No comments:

Post a Comment